Skift mobilabonnement og få en ny mobiltelefon

By | november 29, 2020

Med Apples Iphone 4, viste De for alvor tænder igen, da de med iPhone igen igen satte resten af smartphone markedet på plads. Det var stadigvæk med en 3.5 tommers skærm, dog med en meget forbedret pixelering i forhold til iPhone 3. Dengang kostede de billigste mobilabonnementer, næsten det tredobbelte, af de priser vi ser i dagens Danmark.

Kameraet var også noget bedre og med en processor, der kom op på en 1 GHz, blev der igen sat nye standarder for hvad en smartphone kunne. Det var toppen af ydeevne, intuitiv styresystem og at holde på den var en fantastisk fornemmelse. Der findes stadigvæk mulighed for at købe en Apple iPhone 4 rundt omkring i dag.

Samsung Galaxy S4 er den helt nye og fjerde mobiltelefon af Galaxy S serien fra Samsung. Galaxy S4 har et bedre batteri end forgængeren samt en endnu større skærm på hele 5” i Full HD Super AMOLED med Gorilla Glas. Skærmen modstår både stød og ridser og gør sig generelt godt i alle situationer.

Du får herudover et super godt kamera der skyder billeder i en 13 megapixels opløsning og Android 4.2.2 styresystemet pre-installeret.

Hvor meget hukommelse skal du bruge?

Samsungs nye top model, Samsung Galaxy S III, har der været utroligt høje forventninger til og vi er ikke skuffede. Se hvad den koster hvad fri data her.

Galaxy S III har en stor knivskarp skærm på 4,8 tommer, en hurtig 4 kernet processor på 1,4 GHz, lækkert forbedret tastatur samt et uovertruffen kamera der skyder helt op til 20 billeder i sekundet.

Herudover kommer Galaxy S III med et hav af ekstra funktioner, så man fornemmer virkeligt at de har haft fokus på at harmonere både design og funktionalitet.

Nokia har præsenteret deres nye skud på smartphone-stammen: Nokia Lumia 920, som har Nokias nyeste PureView-teknologi. Det 8,7 megapixels kamera har Carl Zeiss-linse og kan lave avanceret billedstabilisering og 1920 gange 1080 linier videooptagelser.

Nokia Lumia 920 er udstyret med NFC-teknologi. Her kommer det smarte Nokia-tilbehør ind i billedet, hvor man både kan koble eksterne NFC-højtalere til eller den trådløse oplader.