Shop BYIC modetøj nemt og hurtigt på Ønskeskyen.dk

By | februar 11, 2021

BYIC sælger modetøj, sko, accessories og smykker i fashionable designs. Brandet laver ungdommelige og seje outfits der primært henvender sig unge piger. Det er et ungdommeligt modebrand, der sælger tøj, sko og tilbehør til skarpe priser. Brandet forhandler alt fra basic hverdagsmode til mere festlige items. De sælger alle deres varer online, og har på kort tid formået at opnå en stor kundeskare. BYIC bruger deres Instagram profil til at promovere deres tøj, hvilket taler direkte til deres målgruppe som er unge teenagepiger. Desuden er flere unge og indflydelsesrige influencers set iført deres items. Tjek deres univers og find dine yndlings items, og tilføj dem til din ønskeliste. Find en skøn gave til din søster, kusine eller veninde eller en anden du har kær.

BYIC – Mode til unge piger

BYIC har et bredt valgt af modetøj, tilbehør, smykker og sko til unge piger. Brandet har et bredt udvalg af diverse fashionable items i alverdens designs, farver og mønstre. På deres hjemmeside kan du finde alt fra busker, bluser, cardigans kjoler og meget mere. Brandet har meget simple styles som kan bruges til hverdag, og som snildt kan peppes op med de rette smykker. Derudover har de mange festlige items som kan bruges til sæsonens højtider og fester. Brandet har siden sin opstart været kendt for deres ikoniske styles, som gennem længere tid har hittet på deres Instagram.

Vil du være med på de nyeste modetrends og tendenser? Så gå ind og tjek BYIC’s hjemmeside, og klik på kolonnen ”nyheder”. Her finder du de nyeste er fedeste items. Under nyheder finder du alt fra striktrøjer, overtøj, toppe, kjoler og meget mere. Hop med på trenden og udforsk deres fede udvalg af modetøj. Udover tøj finder du et stort udvalg af tilbehør, som kan give dit outfit et personligt look. Brandet forhandler tilmed et eftertragtet udvalg af bikinier i alle regnbuens farver og print. Disse har tilmed vist sig at være meget populære på brandets Instagram, og har trendet gennem hele sommeren.

Følg BYIC på Instagram

På brandets Instagram fremgår størstedelen af deres tøj, sko og tilbehør. På deres profil får man hurtigt en fornemmelse af brandets unge og sprudlende univers. Hvis du ikke gør det i forvejen, så tjek deres profil, og udforsk deres store udvalg af modeitems. Profilen har over 80.000 følgere, og opdateres flere gange ugentligt med deres nyeste og mest populære styles. På profilen kører de desuden konkurrencer, og informerer om tilbud og rabatter på deres produkter. Brandets følgere er desuden flittige til at poste billeder hvor de er iført deres designs, hvilket BYIC reposter på deres profil. Hop med på trenden, og bliv en del af brandets ikoniske modeunivers.

På brandets hjemmeside, har du rig mulighed for at hente inspiration til dit næste outfit. Under kolonnen ”Shop The Look” fremgår billeder af modeller iført brandets designs. Billederne er meget autentiske og realistiske, hvorfor det er let som ingenting at leve sig ind i deres univers. På billederne fornemmer man glæde, fællesskab og en sprudlende interesse for mode. Størstedelen af billederne er taget i en hverdagsstemning, som understreger ægteheden i deres forretning. Til forskel fra mange andre webshops der anvender et mere editorielt look, så er BYIC meget personlige i deres måde at fremvise produkterne på. På den måde har brandet gjort sig relaterbarer for målgruppen, hvilket kan være en af forklaringerne på deres hurtig voksende succes.

Udover fashionabelt modetøj, så forhandler brandet også en lang række fede accessories. Det er lige fra hue, handsker, hårspænder, kortholdere, strømper samt et stort udvalg af smykker. Accessories kan være kirsebærret på toppen, prikken over i’et eller hvad du nu vil kalde det. Det kan understrege detaljen i dit outfit eller pifte dit basisoutfit op til nye højder. Hvad end du ønsker, så kan BYIC hjælpe dig!