Naturvidenskabsfestival

 

Det er også en oplevelse at gøre noget for andre. Derfor holder vi en gang om året Naturvidenskabsfestival for alle omegnens skoler. Det betyder at vi her på det lille bjerg giver mere end 400 mennesker en god oplevelse, samtidig med at vi udfordrer os selv og bliver klogere. 

 

Vi inviterer lærere og elever fra omegnens fri- og folkeskoler til at komme og lege, udforske, opleve, fordybe sig, konstruere og have det sjovt med naturvidenskab sammen med lærere og elever her på Bjerget. 

Science er jo et af vores linjefag, så vi har en rigtig god tradition for at gøre naturvidenskab levende og interessant! I ugen op til Naturvidenskabsfestivalen har vi arbejdet med at forberede forskellige poster, så vi er klar til at undervise og udforske sammen med gæsterne, når de kommer. 

Dagen giver rig mulighed for at fordybe sig i naturvidenskab på en spændende måde, og så giver den mulighed for at lære at lære fra sig og at inspirere andre. Og så er den med til at styrke det lokale fællesskab, samarbejde og sammenhængskraft.

Samtidig er det også en oplevelse at være værter for så mange børn. Det giver en stor sejr, hvis man er lidt bekymret for at fremlægge for andre, når man så pludselig opdager at det godt kan fungere i det her setup. Det giver mod til at gøre det i andre undervisningssammenhænge

 

 

 

NYHEDSBREV