Gæsteweekend

GÆSTEWEEKEND FOR ALLE MELLEM 12 OG 15 ÅR

Overvejer du, om et år på efterskole kunne være noget for dig? Så er det en god idé at deltage i vores gæsteweekend. Her kan du prøve efterskolelivet lidt af, inden du beslutter dig.

Gæsteweekend for dig, der er mellem 12 og 15 år, og som er frisk på et døgn med sjov og oplevelser, hvor du bl.a. vil komme til at stifte bekendtskab med Bjergets seks hovedfag: Droner&Robotter, Forfatter, Sound, Kunst, Get Moving og Adventure på forskellige workshops. Du vil også komme til at møde vores elever og høre, hvordan de synes det er at gå på Bjerget Efterskole. Du skal sove på et elevværelse og opleve at være en del af det fællesskab, der danner rammen om hele Bjerget Efterskole.

Vi tilrettelægger et rigtig spændende program med alle de aktiviteter vi kan nå så det bliver ikke kedeligt … 

Gæsteweekenden er gratis og du kan deltage alene eller tage nogle venner med. Du skal bare huske at medbringe: sovepose, liggeunderlag, tøj til både ude og inde, idrætstøj og -sko, toiletsager og håndklæde.

gæsteweekenden bliver i dette skoleår afholdt den 31.januar ti 1.februar 2019.

 

Tilmelding: Send en mail om at du gerne vil deltage til kontor@bjerget.dk eller ring på 9799 1355

 

 

Husk dog, at du altid er velkommen til at besøge os og se skolen - bare ring, så aftaler vi en tid, der passer dig: tlf: 97991355. Du kan også indsende denne formular, så kontakter vi dig.

 

 

NYHEDSBREV