Stafet for livet

I den første weekend af september, deltog vi endnu engang med alle elever til Stafet for livet i Fjerritslev. Og endnu engang blev det en god oplevelse og mulighed for at komme tættere på hinanden på det nye elevhold.

Stafet for livet i Fjerritslev er et stort arrangement, så vi havde taget det store telt med og sat beachflagene op, så ingen skulle være i tvivl om at Bjerget Efterskole var med.

Vi har et rigtig godt samarbejde med arrangørerne og på den måde kan vi skabe en oplevelse for vores elever og samtidig bidrage til fællesskabet omkring stafetten. I år stillede alle leverne op på den fælles scene og sang for til en halv times fællessang. Det var første gang eleverne skulle optræde, så der var lidt nerver på, men det lød godt og de fik meget ros for deres indsats bagefter. Det lover godt for sangen på Bjerget i dette skoleår.

Anni og Gerda havde bagt reklamekager, som en del af al den mad der er blevet sponsoret til stafetten 

Stafet for livet handler om at gå, og gå, og gå. og hele tiden skal der være mindst en i gang fra holdet. Tilsammen gik vi 1439 runder, hvilket svarer til 1076 kilometer. Det betyder at hver elev i gennemsnit gik mere end 21 kilometer.

Louise blev topscorer, hun klarede 84 kilometer i løbet af de 24 timer stafetten varede.

NYHEDSBREV