Nye medarbejdere på Bjerget

Lige inden sommerferien sagde vi farvel til Anette og Mads som begge havde fået lyst til at prøve nye udfordringer på andre efterskoler. Mads rejser til Fyn for at blive lærer på Korinth Efterskole, mens Anette tager til Dronninglund Efterskole.

For dem begge er Bjerget Efterskole deres første efterskole, så det er godt at de giver sig selv lov til at opdage, at der er forskel på efterskoler..

Søren har også søgt nye udfordringer. Han har nemlig de sidste tre år arbejdet på at uddanne sig til organist ved siden af sit efterskolearbejde, og nu er tiden så kommet til at prøve af om livet som organist er bedre end livet som efterskolelærer, hvis man overhovedet kan sammenligne på den måde. Søren er blevet ansat som fuldttids organist i Løkken. 

Vi kommer selvfølgelig til at savne dem alle tre og er meget taknemmelige for alt det de har været med til at udvikle og skabe her på Bjerget

 

Heldigvis har vi fået nye gode mennesker på Bjerget, så nu bliver det spændende at se hvor Rasmus, Karina og Mathias vi skubbe os hen.

Karina kommer fra en stilling på Klarup Skole hvor hun har været lærer i 4 år, siden hun blev uddannet. Inden sin læreruddannelse har Karina været sygeplejerske, så nu er vi I gode hænder......

Rasmus er nyuddannet fra UCN, men har haft studiejob på Hørby Efterskole, så han er ikke helt ukendt med efterskolelivet.

Tilsammen skal de udvikle vores idrætsfag og have ansvaret for henholdsvis Get Moving og Adventure.

Mathias er nyuddannet fra det rytmiske musikkonservatorium og skal overtage Sørens opgaver med Sound og kor 

Rasmus

Karina

Mathias

NYHEDSBREV