Ledige stillinger

Bjerget Efterskole søger lærer til idræt og matematik eller dansk

Bjerget Efterskole mangler en ny lærer, fordi vi holder fast på, at dygtige elever lærer mere på små hold. Det er en succes, men vi har brug for at fordele arbejdsopgaverne anderledes fremover.

Vi har brug for en lærer, som skal undervise i Idræt, både som prøveforberedende fællesfag og som valgfag. Du skal kunne tage ansvaret for det linjefag vi kalder Get moving, som er alt andet end konkurrenceidræt og traditionelle holdspil. Udover dette skal du kunne undervise et eller flere afgangsprøvehold i enten matematik eller dansk.

 

Bjerget Efterskole har sine rødder i KFUM og KFUK, Indre Mission, FDF, KFUM spejderne og De Grønne Pigespejdere. Ansøgere som har en baggrund i dette folkekirkelige ståsted, vil blive foretrukket. Det indgår i jobbet at holde morgenandagt med eleverne ca. en gang hver anden uge.

Bjerget Efterskole er en af Danmarks mindste efterskoler, fordi vi har valgt at være det. På Bjerget mener vi at læring er en individuel proces, som skabes i mødes med det ukendte. Derfor vægter vi højt, at der er stor spredning i elevgruppen, både fagligt, socialt og geografisk. Men vi lægger også stor vægt på at følge hver enkelt elev tæt og være klar med udfordringer og støtte, når eleven er klar til mere udvikling

Det betyder, at vi driver en involveringspædagogik med fokus på de gode relationer mellem unge og voksne. På Bjerget Efterskole er den professionelle lærer en lærer, der sætter sig selv og sin personlighed i spil

Se mere om alt det der sker, og alt det vi kan på Bjerget Efterskole på www.bjerget.dk

Ansættelse sker 1.august 2019, efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC..

Skolen kan stille lejebolig til rådighed. Ansøgere som vil bo i skolens nærområde, vil blive foretrukket.

Ansøgningsfristen er den tirsdag 25.juni kl. 12.00. Der afholdes ansættelsessamtaler den 26.juni mellem 17 og 21

Ansøgningen modtages kun digitalt på mail: forstander@bjerget.dk .

Ansøgninger sendt pr. brev vil ikke indgå i udvælgelsen

Yderligere oplysninger kan fås hos

forstander Steffen Krøyer på tlf. 4162 1540

NYHEDSBREV