Efterskolepriser

I skoleåret 2020/21 er prisen pr. uge 2450,- kr.

Der er 42 skoleuger i 2020/21..

Dertil kommer et startgebyr på 1000,- kr og en startpakke på 2000,- kr

 

Heldigvis giver staten tilskud for at nedbringe forældrebetalingen. Dette tilskud er afhængigt af husstandens samlede indkomst 2 år tilbage.

 

Du kan regne din pris ud med efterskoleforeningens prisberegner, som du finder her

 

 

HVORNÅR SKAL DER BETALES?

Indmeldelsesgebyret betales ved tilmeldingen, og startpakken betales senest den 15. juni. Resten af elevbetalingen deles op på 11 rater, der betales den 1. i hver måned fra august til og med juni.

 

ALL INCLUSIVE

Det skal være let at få et overblik over, hvad det koster at sende sit barn på efterskole. For at sikre, at I har fuldstændigt overblik over økonomien i efterskoleopholdet, har vi lagt alle de småting, man typisk har mulighed for at tilkøbe i løbet af et skoleår, ind i en startpakke. Det sikrer jer mod uventede omkostninger i løbet af skoleåret, som er svære at sige nej til.

Startpakken indeholder: refleksvest, sportstaske, Bjerget-fleece, Bjerget t-shirt, Bjerget-bukser, Bjerget-hættetrøje med rygtryk, en sangbog, elevfotos, leje af langrendski og -støvler i forbindelse med vinterlejrskolen samt nyeste version af Office-pakken installeret på din computer.

 

SUPPLERENDE STØTTE

Det er muligt at opnå supplerende elevstøtte, såfremt man opfylder et af nedenstående kriterier: 

 

KRITERIET OM INDKOMSTÆNDRING:

Såfremt der er væsentlige ændringer i forældrenes indkomstgrundlag i forhold til indkomstgrundlaget for støtteberegningen, kan der tildeles individuel supplerende elevstøtte, således at forældrenes egenbetaling svarer til det aktuelle indkomstgrundlag. Væsentlige ændringer forståes som indkomstforskelle, der udløser en forhøjet egenbetaling på mere end 4.000,- kr for hele opholdet. Forældrene fremlægger dokumentation til forstanderen for indkomstændringen.

 

INDKOMSTGRUNDLAG

Såfremt forstanderen vurderer, at eleven har et særligt behov for at komme på efterskole og familiens indkomstgrundlag ikke er tilstrækkeligt til at afholde udgiften til efterskoleopholdet, kan der søges om individuel supplerende elevstøtte med baggrunnd i indkomstgrundlaget. Forstanderen afgør om ansøgningen skal være skriftlig.

 

BETALINGSFORSIKRING

Forældre har mulighed for at tegne en forsikring til betaling af skolepengene, der dækker i tilfælde af arbejdsløshed mv. Kontakt evt. Efterskoleforeningen eller skolen for nærmere oplysninger.

SPØRGSMÅL?

Har I spørgsmål omkring økonomien, tilskudsmuligheder mv, så ring til kontoret og få en snak med Conny på tlf: 9799 1355.

 

NYHEDSBREV