Om efterskolen

På Bjerget Efterskole har vi tid til alle elever. Hos os der nemlig kun 15 elever for hver lærer i klasselokalerne. Det betyder, at ALLE elever bliver dygtigere.

 

Vi er en lille efterskole. Vi har plads til cirka 70 elever – og vi skal ikke være flere. På Bjerget har vi et tæt sammenhold, hvor man samtidig møder andre unge, som ikke er som sig selv. Vi tror på, at alle har godt af at blive udfordret – og møde andre livshistorier og måder at se verden på. Det er der mere udvikling i.

 

Vi er ikke bange for at nørde med vores interesser. Så hvad enten man er til Adventure, Science, Sound, Kunst & design, Get Moving eller Forfatter er der rig mulighed for at møde andre unge og fagligt dygtige undervisere, der dykker helt ned i området. Så kan vi “nørde igennem” sammen. Og vi ser gang på gang, at man bliver inspireret af andre, der brænder for noget, selvom det er noget andet, end det man selv interesserer sig for.

 

Bjerget Efterskole møder alle - både voksne og unge - hinanden med tillid. Når du starter som elev hos os, så tror vi på, at du gerne vil gå her og være en del af fællesskabet. Denne tillid har faktisk været grundlæggende for Bjerget Efterskole gennem de 43 år, som skolen har eksisteret. Vi tror på hinanden, viser hinanden tillid og holder fast i, at samtalen mellem unge og voksne er vigtig, ligesom det ligeværdige møde og den selvfølgelige medbestemmelse, som eleverne har her på Bjerget.

 

 

NYHEDSBREV