SOUND

Leder du efter en rigtig musikefterskole? Et sted hvor du kan dyrke fornemmelsen af lyden, der fylder rummet, klangen fra korsangerne og guitarernes forvrængede sound, mens dit beat ligger helt fast, og din sidste sampling laver det perfekte loop?

På Bjerget hedder vores musikalske hovedfag Sound.

Sound er en masse sang og musik, men det er også musikteori, komposition, hørelære og andre musikteoretiske fag, som både giver dig større forståelse for den musik, du selv spiller, og gør dig til en bedre musiker eller sanger.

Samtidig er Sound også en mulighed for at optræde – både sammen med kammeraterne på Bjerget – men også sammen med hel- eller halvprofessionelle musikere og sangere.

Vores Sound-linje er til dig, som drømmer om at komme på en musikefterskole, hvor du kan lave og sætte dit eget præg på musikken. Vi giver dig den helt rigtige musikundervisning og en god mulighed for at udvikle dig som musiker og arbejde med det musik, som du gerne vil dyrke.

Så drømmer du om at komme på en musikefterskole, hvor musikken bliver en del af din dagligdag, så er hovedfaget Sound helt sikkert noget for dig.

FOR DIG

  • VI SKABER MUSIKKEN SAMMEN
  • OPTRÆD MED DIN MUSIK
  • MÆRK BEATET
  • KOMPOSITION OG HØRELÆRE
  • MUSIKTEORI
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text
Se galleri Alternate Text

BLIV ELEV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras diam nunc, tempus id sollicitudin vel, consequat in arcu. Cras rhoncus vehicula nibh, tempor condimentum dolor euismod nec. Phasellus varius ex nec accumsan congue. Praesent nec ex magna. Phasellus ac dolor commodo arcu posuere accumsan quis quis felis. Fusce lorem ipsum, aliquet id tortor sed,

Bliv elev her

NYHEDSBREV