SCIENCE

Oplev fornemmelsen af eksperimenter, der viser dig, at du er på rette vej, og der begynder at tegne sig en skitse til et projekt, som har det helt rigtige vinderpotentiale til den internationale Science-konkurrence, du og dit team deltager I.

Hovedfaget Science er en masse naturvidenskabelige eksperimenter, men det er også teoretisk undervisning i Biologi, Fysik, Kemi og Matematik, så du får bedre muligheder for at planlægge, gennemføre og forstå dine eksperimenter, og som gør dig til en bedre videnskabsmand. 

Samtidig er Science også innovation og iværksætteri, når du skal omsætte din viden til et brugbart produkt, som kan præsenteres i nogle af de mange nationale og internationale videnskabskonkurrencer, der udbydes hvert år.

FOR DIG

  • DINE IDEER GØR EN FORSKEL
  • INTERNATIONALE SCIENCE KONKURRENCER
  • INNOVATION OG IVÆRKSÆTTERI
  • FORSTÅ DINE EKSPERIMENTER
  • NATURVIDENSKAB
Se galleri Alternate Text

BLIV ELEV

Har du lyst til at blive elev på Bjerget Efterskole, vil vi rigtig gerne møde dig først. Vi optager ikke elever uden at de først har besøgt skolen til en rundvisning og en snak, for vi mener, at du kun på den måde kan sikre dig, at Bjerget er den rigtige efterskole for dig.

Så book en tid til en rundvisning her eller ring til os på tlf. 97991355, så finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme og besøge os. Du behøver ikke vente på et åbent-hus eller sådan noget - du er altid velkommen på Bjerget!

 

Vi glæder os til at se dig :)

 

NYHEDSBREV