Ture og ekspeditioner

Vi tager på mange ture i løbet af året. De har alle et strejf af friluftsliv og det helt centrale er fællesskabet, men der er stor forskel på oplevelserne.

 

HUSTUR

Allerede i den første uge tager vi på hustur, hvor alle elever fra et hus sammen med huslærerne tager af sted for at få nogle gode oplevelser og blive rystet godt sammen. For det meste cykler vi af sted for at lære området godt at kende. Måske overnatter vi i telt, på et høloft eller i en bivuak.

 

SKITUR

I januar måned, hvor vejret i Danmark ofte er trist og mørkt, tager vi på vinterlejrskole i Norge. Her har vi mulighed for at få masser af lys, frisk luft og god motion. Det er en stor oplevelse, og selv om man aldrig har stået på ski før, kan man med vejledning fra de professionelle instruktører hurtigt lære det. Aftenunderholdning, elgsuppe ved bål under stjernehimlen og lysløjpeløb hører også med til skituren.

 

FORÅRSLEJRSKOLE

Når de mundtlige og skriftlige prøver er vel overstået, tager vi af sted på en uges friluftstur. Turen er fuld af friluftsaktiviteter samtidig med, at vi får mulighed for at opleve, at det er blevet forår i Danmark.

NYHEDSBREV