Efterskolernes Aften

Efterskolernes Aften 2018 - Into the Light

 

Efterskolernes Aften er et åbent-hus arrangement, hvor efterskoler over hele landet slår dørene op og inviterer interesserede til at komme og besøge skolerne.

 

Ligesom på Efterskolerens Dag handler det om, at du kan komme og se skolen, hvis du overvejer at tage et år eller to på efterskole. Og besøger du os på Bjerget Efterskole garanterer vi dig en hyggelig aften, hvor du kan opleve, hvordan stemningen er på Bjerget, når dagens undervisning er slut og vi går over til aftenhygge og -aktiviteter.

Så kom få en rundvisning på skolen, en snak med de nuværende elever, lærere og forstanderen om, hvordan det er at gå på en lille efterskole, der fokuserer på din individuelle udvikling ved at lave små klasser og være mange lærere.

 

Samtidig er Efterskolernes Aften på Bjerget også et gigantisk legeland, hvor du kan oplevere alle vores 6 spændende linjefag folde sig ud. I år har vi valgt at temaet for aftenen skal være "Into til Light". Træd ind i lyset på Bjerget og deltag i aktiviteterne på linjefagene. 

Kom forbi mellem 18 og 21. Du behøver ikke at tilmelde dig. Der er nemlig plads til alle på Bjerget Efterskole.

 

Kan du ikke vente? Du er altid velkommen på Bjerget! Bare ring på 97991355, så finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme og se skolen. Du kan også booke en rundvisning ved at klikke her.

NYHEDSBREV