BjergetCamp

OPLEV ET DØGN PÅ BJERGET EFTERSKOLE DEN 2.-3. FEBRUAR 2018

Overvejer du, om et år på efterskole kunne være noget for dig? Så er det en god idé at deltage på årets BjergetCamp, for her kan du prøve efterskolelivet af, inden du beslutter dig.

BjergetCamp er en gæsteweekend for dig, der er mellem 12 og 15 år, og som er frisk på en weekend med sjov og oplevelser, hvor du bl.a. vil komme til at stifte bekendtskab med Bjergets seks hovedfag: Science, Forfatter, Sound, Kunst & design, Get Moving og Adventure på forskellige workshops. Du vil også komme til at møde vores elever og høre, hvordan de synes det er at gå på Bjerget Efterskole. Du skal sove på et elevværelse og opleve at være en del af det fællesskab, der danner rammen om hele Bjerget Efterskole.

Vi har tilrettelagt et rigtig spændende program med forskellige lege og aktiviteter, korsang, en anderledes gudstjeneste, en gåtur rundt om Bjerget og meget, meget mere… Camp’en afholdes den 2.-3. februar 2018. Mere detaljeret program kommer, når tiden nærmer sig.

BjergetCamp er gratis og du kan deltage alene eller tage nogle venner med. Du skal bare huske at medbringe: sovepose, liggeunderlag, tøj til både ude og inde, idrætstøj og -sko, toiletsager og håndklæde.

 

Tilmeld dig ved at sende os en mail, hvori du skriver hvem du er, hvor du bor, hvor gammel du er og dit telefonnummer. Skriv til: kontor@bjerget.dk

 

 

Vi glæder os til et døgn fuld af sjov og oplevelser sammen med dig!

 

NYHEDSBREV