40 ÅRS JUBILÆUM

I september 2017 kan Bjerget Efterskole fejre sit 40 års jubilæum - og det er vi faktisk rigtig stolte af. Ikke mindst fordi, Bjerget gennem 40 har formået at lave rigtig god efterskole, baseret på værdier som åbenhed, tryghed og tillid. Lige fra skolens start har det været vores udgangspunkt, at vi stoler på hinanden. Vi har tillid til, at alle gerne vil - og det er denne indstilling vi alle møder hinanden med her på Bjerget.

Jubilæet fejrer vi med en stor reception den 1. september. Men vi stopper ikke her. For i den kommende tid vil vi fortsætte fejringen med spændende foredrag og koncerter på Bjerget - naturligvis med gratis adgang for alle.

Så følg med på Facebook hvor vi løbende fortæller om arrangementerne eller sæt allerede nu kryds i kalenderen til følgende:

 

21. september kl. 19.30: "Alt godt fra havet", foredrag med Theis Midé Erichsen (kendt fra TV2s "kurs mod fjerne kyster".

31. oktober kl. 19:30: "Sangaften" med Rasmus Skov Borring/Jens Rosendal.

12. december kl. 19:00: "Det usynlige univers", foredrag om mørkt stof og mørk energi med astrofysiker Sten Hannestad.

21. februar 2018 kl. 19:00: "Historiefortælleren", foredrag med en af Danmarks absolut bedste historiefortællere: Vigga Bro.                                                               

Peter AG kommer i foråret, men datoen er endnu ikke fastlagt.

NYHEDSBREV